کد مطلب: 204711
در گفت‌وگوي دانا با مدير عامل شرکت پالايش وپخش فرآورده‌هاي نفتي مطرح شد؛
جزئيات جديد از طرح وزارت نفت براي فروش بنزين در جايگاه ها/ تعيين قيمت پايه بنزين توسط دولت در طرح "برندينگ" و دريافت نرخ خدمات توسط جايگاه‌ها
تاریخ انتشار : 1395/01/22 16:05:33
نمایش : 1074
عباس کاظمي با اشاره به طرحي که با عنوان "برندينگ" مطرح شده است گفت: در طرح برندينگ به هيچ وجه قيمت‌ها آزاد و شناور نخواهند شد و قيمت پايه توسط دولت تعيين شده و يک نرخ خدمات هم بر اساس درجه بندي برندها به قيمت بنزين اضافه خواهد شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عباس کاظمي مديرعامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص حذف کارت‌هاي سوخت‌ اظهار داشت: کارت‌ سوخت‌ها به دليل امنيت عرضه بنزين در جايگاه‌ها طراحي شدند و زماني که کارت سوخت‌ها طراحي شدند توليد بنزين داخلي 48 ميليون ليتر و مصرف روزانه بنزين 74 ميليون ليتر در روز بود.

 

وي افزود: در واقع کارت‌هاي سوخت براي جلوگيري از قاچاق سوخت و حفظ امنيت عرضه سوخت طراحي شدند که در اين زمينه موثر هم بودند و ما در اين زمينه توانستيم توليد پالايش‌ها را افزايش دهيم و قيمت را هم به قيمت منطقي هر ليتر هزار تومان برسانيم.

 

مديرعامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران ادامه داد: امروز ما امنيت عرضه سوخت را به صورت خوبي تامين کرده‌ايم، رشد مصرف در تمام مرزهاي ما منفي بوده و نشان مي‌دهد که تقريبا قاچاق بنزين صورت نمي‌گيرد و از همه مهم‌تر با تک‌نرخي شدن بنزين مردم از کارت سوخت‌ها استفاده نمي‌کنند و اين‌ها مي‌تواند دلايل مثبتي براي حذف کارت سوخت‌ها باشد.

 

کاظمي با تاکيد بر اينکه بر اساس آمار قاچاق بنزين در کشور صورت نمي‌گيرد گفت: گاهي مباحثي درخصوص چند نرخي شدن بنزين هم مطرح مي‌شود که ما از همان ابتدا با چند نرخي بودن بنزين مخالف بوديم و امروز هم نمي‌خواهيم در اين مسير گام برداريم.

 

وي با اشاره به طرحي که با عنوان "برندينگ" مطرح شده است گفت: طرح برندينگ مصوبه دولت است و بدين صورت است که جايگاه‌ها تحت نظر يک برندي قرار خواهند گرفت و اين الزام وجود ندارد که هر شخص يا شرکتي مثلا صد جايگاه را در اختيار داشته باشد.

 

مديرعامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران افزود: در طرح برندينگ پاسخگويي جايگاه‌داران به مشتري‌ها بيشتر مي‌شود و مي‌توان بيش از پيش رضايت مردم را جلب کرد.

 

کاظمي در خصوص قيمت بنزين پس از اجراي طرح برندينگ گفت: در اين طرح قيمت پايه بنزين را دولت تعيين مي‌کند و براساس درجه بندي که ما انجام مي‌دهيم، يک نرخ خدمات براي هر برند در نظر گرفته مي‌شود، براي مثال دولت قيمت پايه بنزين را هر ليتر هزار تومان تعيين مي‌کند و ما هم براي يک برندي 30تومان هزينه خدمات درنظر مي‌گيريم.

 

وي اظهار داشت: در طرح برندينگ به هيچ وجه قيمت‌ها آزاد و شناور نخواهند شد و قيمت پايه توسط دولت تعيين شده و يک نرخ خدمات هم بر اساس درجه بندي برندها به قيمت بنزين اضافه خواهد شد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html